Industrie- en kantoorbouw, Recent

De Bels Waregem

In dit project werd rekening gehouden met enkele specifieke eigenschappen van het terrein. Er is de dubbele gevel: enerzijds de gevel aan de kant van de snelweg, anderzijds de officiële bezoekerstoegang tot de site aan de overkant van het terrein. Het hellend terrein heeft een kostenbesparend ontwerp, door de grondbalans tussen aan- en afvoer van grond te minimaliseren. Daarbij werd niet geraakt aan de drempelloze toegang voor autotransporten. Het kantoorgebouw werd licht verhoogd zodat de zaakvoerders overzicht kunnen houden op de werking van de volledige koer en de loods. Daarbij werden de diverse veiligheidsvoorzieningen niet ontzien, zoals bijvoorbeeld de volledige camerabewaking tijdens dag en nacht.

  • Kantoorgedeelte bevindt zich op een ander niveau dan de werkvloer
  • Zichtbaarheid vanaf snelweg belangrijk

Details

Bouwen van een loods met kantoorgebouw