Moderne villabouw, Recent

IM Waregem

De dreef naar de villa vormt het uitgangspunt voor het symmetrisch hoofdvolume met centrale open inkomhal. Deze vide verbindt de voor- en achtergevel, waardoor het licht zich kan verspreiden doorheen de woning. De open leefruimtes werden met elkaar verbonden in een U-vormig grondplan rond een ingesloten terras. De lawaaihinder van de nabijgelegen snelweg wordt zo tot een minimum herleid. Dit U-vormige grondplan werd herhaald in het ontwerp van de poolhouse. De dakbedekking in kwartszink sluit perfect aan bij de grijsbruine tinten van de andere bouwelementen.

  • Toegangsweg als uitgangspunt voor een symmetrisch hoofdvolume
  • Zwembad vormt ook de basis van de symmetrische poolhouse
  • Uitgerust met domotica
  • Dakbedekking in zink staande naad

Details

Bouwen van een villa met zwembad en poolhouse